Exposició per commemorar els 25 anys de l’Avenç

Aquest diumenge 2 de juny s'inaugura al Museu Palau Mercader una exposició commemorativa del 25è aniversari de l'entitat L'Avenç de Cornellà, dirigida a tot tipus de públics, en què es presenta una mostra fotogràfica dels elements protegits al Catàleg de Protecció del Patrimoni Històric, Artístic i Arquitectònic de la ciutat de Cornellà: el Castell, les masies, el Palau, la Torre de la Miranda, el patrimoni industrial...

La mostra fa un repàs a la situació actual d'aquests elements i la seva evolució en els darrers anys. Les fotografies, obra de Xavier Aresté, presenten cada una de les peces tal com es troben avui, integrades en el seu entorn. De manera expressa, s'ha volgut fugir d'idealitzar-les, mostrant-les en diàleg amb el context actual. El contingut prolonga el llibre editat amb motiu de l'aniversari de l'entitat, amb textos d'Ignasi Doñate i fotografies del mateix Aresté, que també conté propostes d'altres elements singulars no catalogats.

La podreu veure tots els diumenges i festius fins al 8 de setembre, de 10 a 14 hores. Durant el Corpus, els dies 21, 22 i 23 de juny, també es podrà visitar de 16 a 20 hores, mentre que restarà tancada el 24 de juny i del 29 de juliol a l'1 de setembre.

Web de l'Avenç de Cornellà