Divendres se celebra el Dia internacional contra la LGBTIfòbia

Avui divendres, entre les 17 i les 21h, a la plaça de Catalunya tindrà lloc la Festa del Dia Internacional contra la LGBTIfòbia, que es va suspendre el dia 17 de maig per la pluja.

La Festa comptarà amb tota mena d'activitats de sensibilització i jocs  organitzats pels joves del CRAJ, Espai Jove Sant Ildefons, Espai Jove Centre-Riera), l'Esplai Mowgli i el Club Sanfeliu-Sant Ildefons. A més a més, contacontes sobre diversitat,Show d'improvisació i actuacions musicals de diferents DJ que inclouran temes musicals no sexistes i d'apoderament LGBTI.

Es tracta d'una iniciativa que forma part d'un programa de sensibilització contra la LGBTIfòbia que té com a eix central la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia (31 de maig) i que ha contemplat tot un ventall d'activitats i actes comunitaris durant el mes de maig amb l'objectiu de promoure el respecte per la diversitat sexual i la prevenció de l'assetjament a persones d'aquestes opcions i donar a conèixer els recursos d'orientació i ajuda.

Servei d'Atenció Integral (SAI-DECOLORS)

Ara fa un any es va estrenar el Servei d'Atenció Integral al Centre Cívic Sant Ildefons per oferir assessorament psicològic i legal a persones LGBTI i a les seves famílies. Es tracta d'un servei d'orientació i ajuda sobre qüestions relacionades amb la sexualitat i les relacions. És gratuït, confidencial i obert a tota la població jove i adulta. És obert cada dijous a la tarda.

#CORNELLÀPERLADIVERSITAT #STOPLGTBTIFÒBIA #XARXAMUNICIPISLGBTI

Espai web d'informació LGTBIQ