Descarrega’t l’APP Vine a fer esport salut! i possa’t en forma per l'estiu

Amb el bon temps ve més de gust fer exercici a l'aire lliure i omplir-se d'energia positiva. La pràctica de l'esport és imprescindible per mantenir una bona salut, tant física com mental, per això el progama municipal Vine a Fer Esport Salut! programa activitats dinamitzades als parcs, places, i també a la piscina de Can Millars.

Des de la web: http://www.esportsalutcornella.cat/ pots consultar els horaris i activitats i també descarregar-te l'APP i participar en diferents iniciatives.

Si encara no coneixeu el programa, sapigueu que podeu trobar activitats per a cada dia de la setmana, molt variades i amb diferents nivells de dificultat, només heu de valorar quina és la més adient en funció de la vostra condició física, interès o les ganes d'experimentar noves modalitats. Els horaris de les activitats són molt amplis per poder respondre a les necessitats dels diferents col·lectius: tant de matí com de tarda. No requereixen inscripció prèvia.

Són propostes dirigides per monitors especialitzats i totalment gratuïtes programades des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, perquè qualsevol persona les pugui realitzar. Cada dia es programen entre dos i quatre activitats diferents, en què s'intenta combinar el treball cardiovascular de diferent intensitat amb exercicis de tonificació, natació, i rutes pels barris de la ciutat o per la llera del riu.

Una alimentació adequada és clau

També trobareu altres propostes puntuals com els tallers d'alimentació saludable per a informar sobre hàbits alimentaris per a una vida sana. El pròxim taller d'alimentació saludable serà 13 de juny, a les 19 hores, al centre cívic Sant Ildefons. Aquest sí requereix inscripció per tenir un aforament limitat, a partir del dilluns de la setmana anterior de cada taller cal trucar al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1797) o al correu vroldan@aj-cornella.cat.

També els dissabtes, a les 11 hores, podeu assistir-hi a la Masterclass Saludable, davant del rocòdrom de Can Mercader. I el dimecres 19 de juny es farà la sessió d'ÀNIM10 ESPECIAL (combinació de treball cardiovascular, caminar/córrer) per la llera del riu, a les 9.30 h

Díptic informatiu
Web Vine a fer esport Salut!