Piscines, casals, campus i altres activitats de lleure per a l'estiu

Som a la recta final del curs escolar, i moltes famílies ja han començat a pensar en alternatives lúdiques i educatives perquè els nens i nenes aprofitin els dies d'estiu. Com cada any, per aquestes dates, els casals, campus esportius i colònies ja han obert les inscripcions perquè els vostres fills i filles puguin gaudir d’activitats sense moure’s de Cornellà.

Trobareu opcions de lleure a cada barri de la ciutat, per a tots els dies de la setmana, i molts d'ells amb possibilitats de menjador. A més dels casals que ofereixen les escoles, els clubs i els complexos esportius, també es programen colònies i campus d'estiu que combinen les activitats esportives i els jocs, per tal de fomentar els valors de l’esport del treball en equip i de la convivència. També el Parc Esportiu llobregat (PELL) i Can Mercader organitzen una nova edició dels Campus d'Estiu.

Piscines descobertes per a tothom

L'estiu s'acosta i les piscines de Cornellà s'hi avancen. Des del 3 de juny, i fins a l'11 de setembre, ja és oberta la piscina exterior del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader. La piscina exterior del Parc Esportiu Llobregat obrirà entre el 20 de juny i el 1 de setembre. De dilluns a diumenge de 10.30h a 19.30h. Els dies 10 i 21 de juny les instal·lacions romandran tancades per festa local.

Ofereixen diverses modalitats d'entrada, des de l'entrada puntual, abonament de temporada, abonament per a 10 usos, per a 20 usos, per a una instal·lació, per a dues instal·lacions i la modalitat més econòmica, l'entrada d'horari reduït de 17.00h a 19.30h al preu de 2,05€ per persona.

Amb els abonaments de temporada del PELL es pot accedir a la piscina de Can Mercader quan aquesta segona estigui oberta i la instal·lació exterior del Parc Esportiu Llobregat estigui tancada, és a dir, del 3 al 19 de juny i del 2 al 11 de setembre.

Casals Campus Esportius Colònies i Campaments estiu 2019
   Web del Parc Esportiu Llobregat