Cross Popular i Zumba per la dignitat al PELL

El Parc Esportiu Llobregat prepara dues propostes solidàries el dissabte 15 de juny: El Cross Popular i el Zumba per la Dignitat.

El Cross Popular, que arriba a la 9ª. Edició, començarà a les 9 del matí, des de la zona d'accés al Parc Esportiu i transcorrerà per la llera del riu. De nou el lema és 'Corre o camina contra la pobresa energètica' ja que cada caloria que cremin els participants es transformaran en kWh contra la pobresa energètica.

La inscripció és gratuïta i ja es pot formalitzar a la recepció del PELL, de Complex Can Mercader i a la botiga 'J'ARRIBU'. Tots els participants rebran una borsa del corredor i tindran a la seva disposició serveis gratuïts com la Ludoteca de 8.30h a 12.30h i el de quiromassatge a l'arribada.

Totes les calories que cremin els participants es transformaran en mesures per lluitar contra la pobresa energètica impulsades des de l'Ajuntament de Cornellà.

VI Zumba per la dignitat

Però si el que t'agrada són les activitats amb música, l'altre opció, també al PELL, a partir de les 11.30h serà participar en el VI Zumba per la Dignitat. Una activitat oberta a tota la ciutadania que també té com a objectiu recaptar fons per a la  Botiga Solidària de Cornellà. No cal inscripció prèvia, només portar un quilo d'aliments i deixar-lo a la zona que s'ha habilitat per recollir-lo en la porta d'accés.

Més informació a la web del PELL