Escalfant motors pel Corpus amb el concurs d'Instagram

Ja són aquí les festes del Corpus de Cornellà, del 20 al 23 de juny, no et perdis les cercaviles, el ball de l'Àliga, el Corndefoc, la holi dolly, els espectacles al carrer, els concerts de la plaça de Catalunya, els envelats, i molt més!

Més d'un centenar d'actes populars per celebrar l'arribada de l'estiu plens de festa a la ciutat, que ja començaran a omplir els carrers d'activitat des del dissabte 15 de juny amb la tradicionalTrobada de Gegants del Corpus que donarà el tret de sortida, com cada any, al programa de festes de Cornellà.

Dijous 20 serà el pregó oficial que enguany anirà a càrrec del Consell d'Infants, i tot seguit a recórrer els carrers de la ciutat amb les colles i bèsties del Corndefoc. Un dels escenaris principals de les festes és la plaça de Catalunya amb el Cinema a la Fresca i els Concerts gratuïts, però des de fa uns anys el pàrquing del PELL també s'ha fet molt popular, sobretot, entre els joves. Passaran per aquests espais: Macaco, Doctor Prats, Orquesta Mondragón y Sweet California, entre d'altres.


Concurs d'Instagram

Mentre gaudeixes dels espectacles, concerts, castell de focs, i altres moltes propostes del programa de la Festa Major de Cornellà, no t'oblidis de fer-ne una foto o vídeo amb el teu dispositiu mòbil i publicar-la al teu compte d'instagram entre el 15 i el 24 de juny de 2019.

Si a més a més, etiquetes la imatge amb el hastag  #ConcursCorpus2019  i esmentes en el comentari els comptes d'instagram @culturacornella @queferacornella podràs ser l'afortunat o afortunada que aconsegueixi un dels premis del concurs.

Podeu participar totes les persones a partir dels 12 anys. Consulta les bases als perfils de Facebook o Twitter de @culturacornella o a la web www.cornella.cat/ca/Corpus.asp

 

WEB DEL CORPUS'19
   Bases del concurs d'instagram