S'obre el període de votació dels pressupostos participatius

Comença la tercera i última fase del procés dels pressupostos participatius. Entre totes les propostes presentades, la ciutadania (qualsevol persona de Cornellà que tingui més de 16 anys) pot votar les que consideri més adequades per a la ciutat o per al seu barri, a través de la pàgina web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat o en els punts de suport digital. El termini és obert del 17 de juny al 15 de juliol.

Durant el mes d'abril es van rebre 130 aportacions ciutadanes en el marc de la quarta edició dels Pressupostos Participatius a través del web municipal i presencialment en els punts habilitats a cada barri, de les quals 57 han superat el procés d'avaluació i validació tècnica -econòmica dut a terme per un equip de tècnics de l'Ajuntament de Cornellà.  Les propostes que obtinguin més suport durant la fase actual s'incorporaran al pressupost municipal per a 2020.

L'Ajuntament destinarà 1,2 millones de euros dels comptes municipals de 2020, l'equivalent al 25% del total previst d'inversions per a projectes consensuats amb la ciutadania.

Per votar, només cal estar registrat a la web dels pressupostos participatius.

WEB DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS