SERVEI D'OCUPACIÓ JUVENIL

L'estiu s'apropa i la cerca de feina d'estiu també. Des d'aquest 2019, Cornellà de Llobregat, disposa d'un servei per orientar i ajudar als joves d'entre 16 i 29 anys en la seva recerca de feina.
Durant aquestes dates, es pot demanar suport tant si s'està estudiant i es vol treballar durant el període vacacional com si es vol cercar feina estable o reprendre els estudis. Amb aquest servei es pretén oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú, vetllant perquè totes les persones puguin inserir-se al mercat laboral o continuar el seu procés formatiu.

reacciona
A més, pròximament, conjuntament amb el servei TRAILER d'informació juvenil, es portarà a terme la campanya REACCIONA per tal que els i les joves de Cornellà de Llobregat s'activin i reaccionin vers el seu futur. Podreu seguir aquesta campanya a les xarxes socials.

FACEBOOKCornellaJove

instagramcornellajove

twitterJovesCornella

Aquest servei està ubicat al CRAJ - Centre de Recursos Juvenils, situat al carrer Mossèn Andreu 17, amb atenció individualitzada de dilluns a divendres 16h a 21h encara que és recomanable demanar cita prèvia a través del seumail mail