Cicle d’exposicions sobre Persones Refugiades

Des del mes de juny fins a l'agost a les Biblioteques de la ciutat podreu trobar diverses exposicions per a commemorar el Cicle de Persones Refugiades. De manera gratuïta, el Departament de Solidaritat i Cooperació ofereix l'oportunitat d'endinsar-vos en les diferents realitats que existeixen al nostre món.

DEL 12 AL 28 DE JUNY 

The backway (Ruido Photo)

Exposició que ens trasllada als països d'origen, trànsit i destí de la principal ruta migratòria a l'Àfrica, amb l'objectiu d'entendre les causes i conseqüències que tenen els processos migratoris d'aquest s.XXI i com afecten a les persones que els protagonitzen.

Ubicació: Biblioteca SI

DEL 18 A L'1 DE JULIOL

REFUGIADOS

Un grup d'autors i autores de còmics s'uneixen el 2017 amb l'objectiu de crear un llibre solidari on tots els fons aconseguits es destinessin íntegrament pel programa "Emergència en Síria" de l'ONG Save the Children". Còmics Cornellà ha traspassat el paper i ha realitzat una exposició on podreu veure algunes de les vinyetes que formen aquest llibre amb l'objectiu de sensibilitzar i apropar-nos a la realitat de les persones refugiades.

Ubicació: Biblioteca Marta Mata

DEL 6 DE JUNY AL 2 D'AGOST

VENTS DE L'EST

L'exposició d'Eva Parey la protagonitza una família de Romania en la que alguns dels seus membres es veuen obligats a migrar per les condicions de marginalitat i precarietat en les que viu el seu poble. 

L'exposició ens apropa a l'experiència de les persones que s'han quedat al poble d'origen i de les persones que han marxat i les situacions que es troben al país d'acollida.  

Ubicació: Biblioteca central - Sala Ramón Llort

MANIFEST DEL DIA MUNDIAL DE LES PERSONES REFUGIADES