Noves parades i horaris de la deixalleria mòbil

El servei de deixalleria mòbil canvia i amplia les seves ubicacions i horaris a partir del 17 de juny. Hi haurà un total d'11 ubicacions a la ciutat. A partir d'ara, es podrà trobar la deixalleria mòbil un cop per setmana a les ubicacions determinades (veure plànol adjunt) mentre que anteriorment estaven uns dies la mes. L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar a la ciutadania puguin desfer-se dels residus especials amb una freqüència setmanal. També s'han reorganitzar les localitzacions perquè siguin més visibles i accessibles.

A aquests punts de recollida de residus especials s'hi suma la Re-Parada, ubicada al c. Catalans, 70. En aquest espai s'hi poden portar els residus que es recullen a la deixalleria mòbil de dilluns a divendres no festius de 10:30 a 13h i de 17 a 19:30h.

Reutilització d'objectes

A les deixalleries fixa, mòbils i a la Re-Parada, també podem portar objectes en bon estat per a la seva reutilització. Els objectes són portats a l'espai Re-utilitza de la deixalleria fixa, catalogats i penjats al web http://reutilitza.cornella.cat per tal que altres persones els puguin tornar a utilitzar.

Els objectes estan disponibles exclusivament per usuaris de serveis socials durant quatre mesos, però després queden a disposició de qualsevol ciutadà/ana que els vulgui sol·licitar. Només cal donar-se d'alta a http://jo.cornella.cat i reservar els objectes al web de Re-Utilitza i posteriorment recollir-lo a la deixalleria fixa.

Flyer informatiu