Rock i ritmes desenfadats a les Nits d’Estiu del cap de setmana

La programació de Les Nits d'Estiu continua desplegant ritmes de tota mena per la ciutat. Al castell, a places i parcs es poden gaudir d'un munt de propostes i per a tots els gustos.

Els concerts del parc de Can Mercader són una proposta on la màgia i la festa està assegurada. El divendres 12 de juliol, a partir de les 21h podrem gaudir de dues propostes. En primer lloc podreu gaudir dels ritmes més desenfadats a càrrec de Ruben i Rober, que amb la seva banda El Globo són l'essència fresca i juvenil amb toc dels vuitanta.

Posteriorment, a partir de les 22.00 h podrem escoltar al cantautor Dani Flaco. Aquest cantautor original de l'Hospitalet de Llobregat va començar des de molt petit a estudiar solfeig. Va arribar fins i tot a actuar al costat de la seva banda en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Barcelona en 1992.

19a. edició del Can Mercader Festival

Can Mercader Festival (CMF) torna a reunir les bandes més representatives del  rock i el heavy metal, bandes emergents i bandes consolidades, per celebrar la seva 19a edició aquest dissabte 13 de juliol, a les 19 hores,  al parc Can Mercader de Cornellà.

El cartell amb el que és commemoratiu es presenta realment atractiu: Crisix (la Conca d'Òdena); Seek Em All, que faran un tribut a Metallica (Barcelona), Daeria (Barcelona), Jolly Joker (València) 11 Bis (el Baix Llobregat) Scape Land (Cadis) Worth (Barcelona) i Thy Omen (Cornellà de Llobregat).

L'actuació estrella del festival serà la de Crisix, que vindran a Cornellà després d'haver fet gira per tot Europa i l'Amèrica Llatina i haver participat a cites com el Graspop (Bèlgica), Kalikenyo Rock (Juneda), Resurrection Fest (Galícia) i properament al Wacken (Alemanya). Repassaran el seu darrer disc, Against the Odds (Listenable Record, 2018), abans de viatjar al setembre per primer cop als Estats Units. Tos els concerts són gratuïts.

Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

 

  Descarrega la programació completa Nits d'Estiu 2019
  Properes actuacions de les Nits d'Estiu
  Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà