Oberta la possibilitat de donar idees per a NITS INSÒMNIA

El projecte d'oci nocturn dirigit a joves d'entre 16 i 35 anys NITS INSÒMNIA, està buscant idees per la propera fase de tardor o per a properes edicions.

cartellLes activitats de NITS INSÒMNIA són gratuïtes i dirigides com s'ha comentat a un públic jove. És per això que en cada edició es pretén renovar i innovar per acostar-se als interessos del jovent . A més de continuar amb les activitats que més èxit tenen, el Departament de Joventut, encarregat de portar endavant el projecte , pretén incorporar noves activitats per arribar a tot el públic possible. Actualment ja es compta amb un grup de joves de la localitat, AGENTS INSÒMNIA que a més de recolzar al departament, amb l'organització del projecte ens fa arribar idees de possibles activitats i les organitzen els i elles mateixos.

Però volem encara arribar a més públic comprés entre les edats del projecte. Per aconseguir aquesta fita, que millor que demanar al públic potencial que expressi les activitats en les que voldrien participar habilitant un enllaç on deixar les activitats que vulguin veure dins el programa de NITS INSÒMNIA.

Totes les activitats es tindran en compte i es valorarà la possibilitat de realitzar-les amb o sense modificacions. A més per desenvolupar el context de la idea si volen, el departament de joventut també es posarà en contacte amb els i les joves participants d'aquesta enquesta.

 

Clica aquí, per accedir a l'enquesta

correutrailer@aj-cornella.cat

nitsinsomnia