Beca per a l’escola Montserrat per educar fomentant l’esforç

L'Escola Montserrat de Cornellà ha rebut una de les quatre beques que anualment atorga la Fundació Espavila a centres educatius catalans que destaquen per impulsar projectes per educar fomentat l'esforç. Aquest any ha estat la vuitena convocatòria d'unes beques que tenen com a objectiu posar en valor el treball o projectes desenvolupats a les escoles de Catalunya en l'àmbit educatiu i lúdic per a infants i joves de 0 a 18 anys, tot promovent la cultura de l'esforç i valors com ara el treball, la responsabilitat, la sinceritat, l'optimisme etc.

L'escola Montserrat ha estat becada pel seu projecte Tàndem, desenvolupat al centre al llarg dels últims quatre cursos escolars amb la col·laboració de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRBB). Tàndem ha impulsat la millora de la formació dels alumnes mitjançant la incorporació de noves metodologies pedagògiques, fomentant l'esforç i apropant la recerca a l'aula, estimulant el debat i l'esperit crític.

El centre destinarà la beca a continuar implementant el projecte Tàndem durant el proper curs escolar. Els altres centres guardonats eren de Tarragona, Ullastrell i Sant Vicenç de Torelló.

Fundació Espavila