Darreres oportunitats per gaudir de la programació de Nits d'Estiu

La programació de Les Nits d'Estiu arriba aquesta setmana al seu final amb diferents propostes en el Castell. Divendres, a partir de les 22h es podrà veure l'actuació de Marcel Casellas Trio, que ens presenta un repertori d'arrel fusió en petit format, càlid i fresc. Un espectacle on tradició i innovació creen el clima propici per un concert diferent, que passant per la glossa travessa la corda fluixa que va de la taverna a una peculiar Cava Jazz d'arrel catalana.

D'altra banda, dissabte i diumenge es farà una nova edició del Dansafolk.

El dissabte 27 de juliol, a les 22h, al Castell tindrem l'actuació del GRUP COSES, format per Joan Aguilar, violí, mandola, baix, guitarró i veu; Ton Rulló, veu i percussions; Miquel Estrada, veu; Jordi Fàbregas, guitarres, harmònica i veu.

I diumenge, 28 de juliol, a les 18'30 h, serà el torn d'una formació amb més de 50 anys d'història, l'ESBART JOAQUIM RUYRA de Blanes amb un espectacle entre la tradició i la modernitat, amb les seves danses dels Països catalans i de creació pròpia. Un espectacle ple de moviments, colors i sons que us faran passar una agradable vetllada.

Tan sols has d'escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

 

  Descarrega la programació completa Nits d'Estiu 2019
  Properes actuacions de les Nits d'Estiu
  Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà