Tall de la L5 del metro entre Can Vidalet i Collblanc del 29 de juliol a l’1 de setembre

Des del dilluns 29 de juliol fins al diumenge 1 de setembre, tots dos dies inclosos, el tram de la L5 entre Can Vidalet i Collblanc quedarà sense servei. Per tant, quedarà inoperativa l'estació de Pubilla Cases. 

Les obres corresponen al procés de construcció de la futura estació Ernest Lluch, que s'ubicarà entre les estacions de Collblanc i Pubilles Cases.

AUTOBÚS-LLANÇADORA

El servei se substituirà en aquest tram amb un autobús-llançadora de TMB, amb el mateix horari que el metro i freqüència adaptada a les diferents franges horàries. Farà un recorregut circular parant al costat de les parades de Can Vidalet, Pubilla Cases i Collblanc. Es posaran informadors a les estacions de la línia i senyalització especial a les parades afectades.

ALTERNATIVES PER ALS USUARIS DE CORNELLÀ

Per  anar a Barcelona des de qualsevol parada de la L5 a Cornellà, es recomana l'ús del servei Rodalies de RENFE, des de Cornellà-Centre, arribar a l'estació de Sants i des d'allà enllaçar de nou amb la L5 o continuar cap a altres zones de Barcelona en rodalies o la L3, depenent de la vostra destinació final.

Així mateix, podeu utilitzar el TRAM, que també té correspondència a Cornellà-Centre, si us dirigiu a la zona nord de Barcelona o de l'Hospitalet (zona Collblanc, universitats, etc).

Excepció: si la vostra destinació és l'estació de Pubilla Cases (on hi ha l'Hospital General de l'Hospitalet, per exemple), sí que l'opció més recomanable és anar amb la L5 fins a Can Vidalet i allà agafar el bus llançadora. També teniu la possibilitat d'anar en TRAM fins a la parada de Can Rigal, a la mateixa zona.

     
  CONSULTEU MÉS INFORMACIÓ A LA PÀGINA DE TMB
  FULL INFORMATIU