Inaugurem l'exposició Natural/Artificial a l'Espai d'Art Moritz

En un moment històric en què els conceptes Natural i Artificial semblen haver-se desdibuixat. Adulterant allò natural i revestint d’una auria de natural allò artificial. Tot atenent a les lleis del mercat  i  les modes de consum;  productes naturals, saludables, orgànics i ecològics, que a la vegada siguin accessibles, fàcils d’administrar, assequibles i tecnològics.


Natural/Artificial és una exposició que planteja aquesta dicotomia entre allò natural i allò artificial a través del treball de diferents artistes  i un recorregut expositiu dissenyat per Martín Azúa  que convida a adults i infants a reflexionar sobre l’oscil·lació d’aquests dos pols que ens poden dur a la confusió i l’engany. I així, recordar quins són els orígens de l’ésser humà.


L'exposició s’inaugurarà el proper 26 de setembre  a les 19h a l'Espai d'Art Moritz (C/Mossèn Andreu 17) i es farà una visita guiada a càrrec d'una de els seves comissàries.


Així mateix, el proper 24 d'octubre de les 17.30h a les 19.00h a la mateixa sala d’exposicions, us convidem a passar una estona en família gaudint d’una visita a l'exposició «Natural/Artificial» i a participar en el taller d'art en família "Experimentem i creem amb la natura". En aquest taller partirem d’un espai d'experimentació realitzat pel dissenyador Martín Azúa on, a partir d'elements naturals com el fang i els pals, descobrirem tècniques com el frottage i experimentarem amb els sentits.   Tot potenciant la imaginació i la creació col·lectiva.  Activitats adreçades al públic infantil, amb la qual ens qüestionarem els límits d’allò natural, adulterat i artificial.


Es traca d’activitats gratuïtes per infants entre 4 i 10 anys. L’aforament és limitat per la qual cosa cal inscripció prèvia.

DESCARREGA EL CATÀLEG COMPLERT

DESCARREGA LA NOTA DE PREMSA OFICIAL

INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ
Departament de Cultura Ajuntament de Cornellà
Tel. 933770212 (ext.1480)
cultura@aj-cornella.cat


VOLS ESTAR SEMPRE BEN INFORMADA DE L’ACTIVITAT CULTURAL DE CORNELLÀ?

- Subscriu-te al butlletí setmanal de Cultura Cornellà
- Segueix a @culturacornella a les xarxes socials. (Facebook, Instagram i Twitter)