Prop d'una cinquantena de propostes de formació i activitats lúdiques als centres cívics de la ciutat

El mes de setembre comença el curs escolar també als centres cívics i equipaments municipals que ofereixen cursos i tallers per completar altres aspectes de la nostra formació i desenvolupament personal. Els tres centres cívics de la ciutat tenen oberta les inscripcions fins a finals de setembre o fins a completar el nombre de places, informeu-vos a cada centre dels preus, horaris i descomptes per a diferents col·lectius.

Al Centre Cívic de Sant Ildefons podeu trobar un ampli ventall de propostes, moltes d’elles organitzades per les entitats del barri, que van des de l’educació artística, la gastronomia, la informàtica, la música i el ball, la sostenibilitat, el benestar del cos i la ment.

Aquesta tardor, el Centre Cívic de la Gavarra torna amb la seva oferta consolidada en pintura, artteràpia, risoteràpia, meditació i els tallers de moda habituals organitzats per l’Associació Cultural Gent i Futur.

El Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat ha programat una vintena de propostes de tot tipus, on hi podeu trobar els tallers habituals de fotografia, pintura, ganxet, cuina en família o escriptura creativa, i temàtiques més novetoses com un curs de fotografia de carrer (street photography), un altre per a mòbils o altres com Lettering o relats curts. Els dissabtes torna la progrmació ce tallers de cuina en familia.

La UNED Sènior/Universitat de la Gent Gran està oberta a qualsevol persona amb o sense titulació que vulgui formar-se a partir dels 50 anys i ofereix un ampli ventall de cursos formatius per continuar aprenent i creixent tant des d’un punt de vista personal com col·lectiu. La programació consta de vint assignatures repartides en dos quadrimestres, on els alumnes poden augmentar els seus coneixements, entre d’altres, en anglès, filosofia, literatura, música, antropologia, art, creixement personal, geografia, història del patrimoni de Cornellà, tècniques de comunicació i resolució de conflictes, astronomia, i més.

Aquest curs 2019-2020, al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) ofereixen  tallers nous que començaran a l'octubre per a dones de Cornellà pensada des d’una perspectiva de gènere i des de diferents vessants: millorar la seva autoestima i situació personal i visibilitzar les dones que han fet història al món cultural, literari, de les arts i a diferents àmbits del coneixement i la societat. Els cursos són gratuïts, oberts a totes les dones de Cornellà i es desenvolupen d’octubre a juny.