L’esplai Vol i Vol celebra 50 anys d’històries

50 anys. Mig segle. 5 dècades plenes d'històries, anècdotes i records. Les parets del Castell de Cornellà es vesteixen de la història de l'Esplai Vol i Vol amb una exposició que s'inaugura el divendres, 13 de setembre (19.30h) i que es podrà visitar fins al 3 de novembre.
I es per això que volen convidar a tota la ciutadania a recordar tots els moments viscuts al voltant del món de l'Esplai, i per descobrir alguns secrets de l'Esplai!


Centenars de nens i nenes de la ciutat han gaudit de jocs, d'activitats i de valors relacionats amb el lleure on han viscut múltiples aventures i han fet amistats per tota la vida en aquest esplai que té la seva seu a la plaça Lluís Companys s/n. En la part superior del Mercat Centre.


L'esplai és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l'educació en el lleure d'infants i joves. Els dissabtes a la tarda són l'eix central de l'entitat. Els que hagueu passat pel Vol i Vol sabreu que els dissabtes de 16h a 19h són insubstituïbles. Entre les seves activitats: tallers, jocs de taula, jocs de nit, excursions, colònies, vermuts, petons de bona nit, melés, sotacaballoreis,... tot un ventall de paraules que només entenen els qui coneixen el llenguatge propi del Vol i Vol.


CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ AL SEU BLOG