Un ampli ventall de propostes culturals i lúdiques a les Festes de la Gavarra

El mes de setembre comença amb moltes activitats a la ciutat. Una de les primeres propostes arriba de la mà de les festes del barri de Gavarra amb un munt d'activitats culturals, d'oci i gastronòmiques per a totes les edats.

Per als més petits la diversió està assegurada amb inflables, jocs, tallers familiars, representacions de teatre, xocolatada, la festa de l'escuma, cercavila i molt més. Les degustacions gastronòmiques són també protagonistes amb vermuts a l'aire lliure, sardinada popular, etc.

Presentacions de llibres, exhibicions de balls i concerts musicals són altres de les iniciatives que ha confeccionat la Coordinadora d'Entitats del barri de La Gavarra.

Consulta AQUÍ tota la programació de les Festes de Gavarra

Què Fer a Cornellà

A més de les Festes de barri a Gavarra, la ciutat compta amb altres iniciatives i programacions culturals i d'oci per al cap de setmana que pots consultar a la web Què Fer a Cornellà.

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà