Amb l'arribada de la tardor, tornen els cicles "Cornellà Escena" i "Cultura en Família".

Torna la programació “Cornellà Escènica” que, un cop més, inclou els cicles “Cornellà Escena”, “Cultura en Família” i tota l’activitat de l’Auditori de Cornellà. Podreu trovar propostes per a tot tipus de públics, que combinaran espectacles de sala amb espectacles de carrer.

Al setembre iniciem la programació amb espectacles gratuïts de carrer per a poder gaudir de l’inici de la tardor. S’aturarà momentàniament a l’octubre per donar cabuda a tota una sèrie d’espectacles emmarcats dins de la programació “Tot Esperant Pallassos”. I tornarà del 25 d’octubre fins, gairebé, al Nadal amb els millors espectacles de sala.

Podeu adquirir les entrades dels espectacles de sala i gaudir de grans descomptes a www.entradescornella.cat

SETEMBRE

Dissabte 21 de setembre, 19 hores, plaça de l'Església

Comencem la programació de tardor del Cornellà Escena amb un espectacle a l’aire lliure i gratuït.

Gran festa d'inauguració de la nova temporada del Cornellà Escena. Acompanyeu-nos i gaudiu d'un bon grapat de jocs gegants per tota la família i d'un espectacular cabaret amb variats i sorprenents números de circ i habilitats. Tot presentat i dinamitzat per un mestre de cerimònies molt peculiar, divertit i esbojarrat. 

Vine en família i passa una tarda d'Escena!

Tots els públics

Diumenge 22 de setembre, 12 hores, parc de Can Mercader

Comencem la programació de tardor  del Cultura en Familia amb un espectacle a l’aire lliure i gratuït.

Cia. Tresperté: Oopart

Una particular tripulació acabada d’arribar d’una altra època, aterra davant nostre i ens presenta la gran oportunitat de fer viatges en el temps. Faran servir els seus millors reclams i els seus sorprenents números de circ. Però avui no és un dia qualsevol en la seva rutina com venedors ambulants. Manipular el temps de vegades té les seves conseqüències.

Tots els públics

OCTUBRE:

Divendres 25 d’octubre, 22 hores, a l’Auditori Sant Ildefons 

Enric Montefusco en concert

Després d’abraçar la música popular al seu celebrat debut en solitari “Meridiana” , Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó al seu nou àlbum “Diagonal” on planteja un suggerent joc conceptual entenent l’àlbum com l’altra cara de “Meridiana”.
Més directe i transversal que mai, l’ex lider d’Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i també política.

Preu d’entrada:10,25€

Diumenge 27 d’octubre , 18 hores, a l’Auditori Sant Ildefons 

Cia.Mundo Costrini: The Crazy Mozarts

Un original concert de música clàssica interpretada amb instruments insòlits de la mà de dos bojos excèntrics. Un espectacle ple d'humor i circ, on res és el que sembla. Inspirat en el cinema mut i els dibuixos animats, el públic serà còmplice d'aquesta simfonia de gags, situacions absurdes i números de circ d'alt nivell.

Preu d’entrada:5,10€  

Edat recomanada: Tots públics

NOVEMBRE:

Dissabte 16 de novembre, 20 hores, a l’Auditori Sant Ildefons 

Barcelona Classic Concert: L’últim Mozart

Intèrprets: 
Laia Camps: Constanze (soprano)
Merce Handrich: Ana Maria Pertl, mare de Mozart (contralt)
Joan Martínez Colás: W.A Mozart (tenor)
Monika Lao: Barbara von Mölk: nòvia de Mozart (piano)

L’Últim Mozart, és un espectacle per a descobrir la vida del gran  compositor W. A Mozart amb la música de les seves obres més importants com a banda sonora.

Preu d’entrada:10,25€

Diumenge 17 de novembre, 19h a l’Auditori Sant Ildefons

Una producció de La Villarroel, Arriska i Rereescenes: Nenes i Nens

Autor: Denis Kelly
Direcció :Joel Joan 
Protagonitzat per Anna Sahun

Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.

Preu d’entrada:10,25€

Diumenge 24 de novembre, 12 hores,  a l’Auditori Sant Ildefons

Cia.Tanaka Teatre: La petita Capmany

Dues actrius i tot un desplegament de personatges, vestuari, titelles, música, humor i tradicions que reivindiquen la figura dels Capmany i el nostre patrimoni popular en un espectacle alegre i dinàmic per a tots els públics.

Preu d’entrada:5,10€

Edat recomanada: A partir de 6 anys

DESEMBRE:

Diumenge 8 de desembre, 19  hores, a l’Auditori Sant Ildefons

Jordi Èvole i Alberto San Juan presenten a Marcos Hourmann a "Celebraré mi muerte"

La història de Marcos Hourmann planteja moltes preguntes sobre la controvertida qüestió de la eutanàsia, però per entendre el perquè de la seva decisió cal també viatjar al seu passat. La capacitat de Marcos per obrir-se sobre l’escenari acaba convertint la seva història en una mena de thriller, un relat sense respostes fàcils que cada espectador haurà de resoldre.

Preu d’entrada:10,25€

Dissabte 14 de desembre, 22  hores, a l’Auditori Sant Ildefons

McEnroe en concert

McEnroe tornen amb el seu 6è àlbum d’estudi, “La distancia” on la seva linealitat indie-rock d’ànima americana adquireix, per moments, una musicalitat extra respecte a gravacions anteriors, sense perdre la personalitat i la intenció del grup en un repertori sostingut i cada vegada millor entonat pel seu líder, Ricardo Lezón.

Preu d’entrada:10,25€

Diumenge 15 de desembre, 12 hores, a l'Auditori Sant Ildefons

Cia. Los Barlou: Set Up

Fascinats per la pompa de les grans poduccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i un imaginari propi d’octogenàries. Alguns titllarien l’espectacle de meta circ (circ dins del circ), nosaltres li diem passar una bona estona. I està comprovat. Passin i vegin!.

Preu d’entrada:5,10€

Edat recomanada: Tots públicsVOLS ESTAR SEMPRE BEN INFORMADA DE L’ACTIVITAT CULTURAL DE CORNELLÀ?

- Segueix a @culturacornella a les xarxes socials. (Facebook, Instagram i Twitter)