Therese Jamaa, General manager de GSMA, al Cornellà Creació

General manager en GSMA i responsable del projecte Mobile World Capital Barcelona, Therese Jamaa, serà l'encarregada de reprendre el programa de conferències del Cornellà Creació Fòrum 2019 el divendres, 20 de setembre a les 9h. L'Auditori de Cornellà acollirà la seva ponència sota el títol "Construint la societat digital del futur". Jamaa compta amb dilatada experiència en el sector de la tecnologia i serà presentada per Maria Salamero, directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona.


GSMA és una associació que representa més de 750 operadors mòbils i unes 400 empreses de l'ampli ecosistema mòbil. Coneguda per ser l'organitzadora de l'esdeveniment més important de la indústria del mòbil, el Mobile World Congress Barcelona, que anualment rep a més de cent mil visitants de tot el món.

Anteriorment, Therese Jamaa va ocupar el càrrec de directora de desenvolupament de negoci de Qualcomm. També va prestar els seus serveis a empreses com Vodafone o Sema Group Schlumberger després d'una etapa en la indústria de la construcció naval.

10 anys del Cornellà Creació

En desembre de 2009 es donava el tret de sortida al Cornellà Creació Fòrum, una iniciativa emparada per l'Ajuntament de Cornellà i que des del començament va comptar amb el suport d'empreses de primer nivell. Un projecte que, deu anys després, manté viu el seu esperit, posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional.

Cornellà Creació