Vine a fer Esport Salut!, Més de 200 activitats a l’aire lliure per a aquesta tardor

Ja s'han posat en marxa les activitats de tardor del programa Vine a fer Esport Salut!, una iniciativa per fomentar l'exercici físic i de salut a l'aire lliure, a diferents parcs i espais públics de Cornellà que es desenvolupa a la ciutat des de fa més de cinc anys. L'objectiu és mantenir una vida activa a nivell psicològic i social, trobar-se en millors condicions i disminuir el risc de malalties, mentre es gaudeix dels espais verds de la ciutat. Així mateix, les propostes inclouen activitats a les piscines i tallers d'alimentació.

Matins i tardes, propostes per escollir
Les activitats estan enfocades per poder fer exercici de forma moderada i equilibrada. La major part dels dies hi ha activitats matí i tarda per donar resposta als diferents públics. Totes les activitats tenen una durada aproximada de 50 minuts i estan dirigides per professionals.

Qui i com es pot participar?
Tothom hi pot participar. Es tracta d'exercici moderat, amb propostes variades per reforçar la salut i el benestar. Cal anar amb roba còmoda i calçat esportiu. L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia: només anar a l'espai escollit, on el personal monitor recollirà les dades personals.


Clicka AQUÍ per obtenir més información