Maribel Conejero, de Granada, s'emporta el premi absolut del Concurs de Còmics

Ja coneixem els guanyadors i guanyadores de la 35a edició del Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà". La vencedora absoluta ha estat Maribel Conejero Carrasco, de 21 anys i resident a Otura (Granada), per l'obra "Animal".


Aquesta edició ha estrenat un nou premi, separant en dues categories d'edat els participants més joves. Daniela Olivares Jorge, de 13 anys, ha guanyat en la categoria Júnior per l'obra "Melodia de primavera", i Alba Ibáñez Rodriguez, de 16 anys, el premi Juvenil per l'obra "Prejudicis".
Sergi Díez Paredes, de 25 anys, s'ha emportat el premi al millor autor local per l'obra "L'aprenent". Hi ha hagut un total de 52 participants en aquesta edició, quaranta d'ells en la categoria absoluta. La participació gairebé és paritària, amb 28 nois i 24 noies entre totes les categories, i incloent dibuixants i guionistes.
A més, el dibuixant Jaime Martín obté el 26è Premi Ivà, que s'atorga per votació popular.

Les millors obres presentades es podran veure en l'exposició que tindrà lloc al Castell de Cornellà, a partir del mes de novembre, en el marc de la Mostra del Còmic.

WEB DE CÒMICS