El Pedró celebra les seves festes de barri aquest cap de setmana

Tot és a punt al barri del Pedró per celebrar les festes de Sant Miquel. La plaça Pallars i el seu entorn són els escenaris principals de les diferents activitats. El gruix de la festa es farà del 27 al 29 de setembre i les entitats encapçalaran un munt de propostes com ara festivals de música, exposicions, el tradicional correfoc, els concerts de música o les activitats esportives i de cultura popular.

A més tenim en marxa tota la programació del Cornellà Escènica, el de Cultura en Família i d'altres propostes culturals que es concentren, fonamentalment el cap de setmana. Per aquest, l'oferta s'amplia amb les propostes que s'organitzen al voltant de les festes del barri del Pedró, amb activitats per a grans i petits. Exposicions i activitats diverses al Museu Palau Mercader i la Jugateca ambiental als parcs o passejades en bicicleta per la vora del riu...Són múltiples les opcions que podem gaudir en família i sense sortir de la ciutat des de divendres fins al diumenge.

Així doncs, si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
     

Cornellà al Dia

D'altra banda, si voleu rebre dues vegades per setmana a la vostra bústia electrònica informació amb tota aquesta agenda i notícies de Cornellà només heu d'omplir aquest formulari d'alta i els dilluns i els divendres estareu informats  puntualment de tot el que passa a la ciutat.

  Subscriu-te al CORNELLÀ AL DIA
  LA SETMANA (Agenda web municipal)