Inscripcions obertes a la Cursa Popular ‘Ciutat de Cornellà’

El diumenge 6 d'octubre tindrà lloc una nova edició de la Cursa Popular "Ciutat Cornellà". Hi ha diversos recorreguts: de 10 km, de 5 km, més les curses de promoció i la carrera solidària. És oberta a totes les persones sense restriccions d'edat ni sexe. Els/les menors d'edat podran participar lliurant l'autorització del seu pare, mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal. Totes les proves tenen la sortida al carrer del Rugbi i l'arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme, i començaran a partir de les 9.00 hores.


També hi haurà un croissant de xocolata del Mestre pastisser Jordi Pallarès per a tots els qui finalit-zin la cursa de 5 o 10 km., així com música en directe a càrrec del grup Gran Vista 78 i sorteig de diferents regals.
Us podeu informar de tots els detalls i accedir a les inscripcions al web del Cornellà Atlètic i a Facebook.


Cursa solidària
Es tracta de la XXXIX edició de la Cursa, que organitzen el club Cornellà Atlètic i l'Ajuntament de Cornellà. Novament, inclou una prova solidària, no cronometrada, que aquesta vegada servirà per aportar fons al projecte CRENCO (Créixer-Envellir-compartir), que pretén crear un model/programa educatiu Inter generacional que es pugui implantar a totes les escoles. L'objectiu d'aquest programa és aconseguir treballar amb nens i avis valors tan importants com compartir, construir, participar, respectar, acompanyar, col•laborar.