Consulta les activitats culturals de la setmana al Què Fer a Cornellà

A la Xarxa de biblioteques, els centres cívics, els centres culturals, els teatres i les entitats es desenvolupen activitats culturals i d'oci durant tota la setmana i de tota mena per a nens, joves i adults. El mes d'octubre comença amb el cicle de lectura amb gossos a la biblioteca central per a nens i nenes d'entre 6 i 10 anys (18h) i un taller/laboratori el dia 4 a les 18h a la mateixa biblioteca. A la Marta Marta, el dimecres 2 d'octubre es farà un espectacle infantil (18h) sobre l'escriptora Teresa Pàmies. A la biblioteca de Sant Ildefons, el dia 1 d'octubre s'obre el club de debat sobre temes d'actualitat i es podrà veure l'exposició 'Rere les bambolines' , així com la mostra de pintura dels alumnes de l'escola Cornell'Art Traços.

Aquesta setmana, el barri Centre celebra la seva festa gran amb activitats de tota mena i arriba també el Jazz & Beer i la degustació gastronòmica Degusta, i moltes activitats més que pots seguir diàriament a l'agenda o descarregan-te l'App del Què Fer a Cornellà.

I el programa Cornellà Escènica i Cultura en Família estan a ple rendiment, entra a la web Què Fer a Cornellà i pren nota de les activitats que hi ha previstes per acabar la setmana, i a les seves xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, i us podeu descarregar l'aplicació mòbil gratuïta que permet consultar la programació des dels smartphones.