El MMACA i el Citilab dos centres de referència a la comarca

Cornellà compta amb dos centres que posen a l'abast de la ciutadania aprendre des d'una vessant interactiva les matemàtiques i  la tecnologia. La primera a travès del Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) ubicat a la tercera planta del Museu Palau Mercader on tothom pot gaudir i aprendre de forma pràctica i a través del joc de les matemàtiques gràcies a l'exposició interactiva i permanent. A més, tots els diumenges, a la part exterior del Museu s'organitza el aller familiar "Cúpules de Leonardo", que consisteix a construir, utilitzant un sol model de bastó, diferents models d'estructures.

D'altra banda, aquests dies s'ha obert la inscripció al Curs d'educador en experiències matemàtiques organitzat pel MMAC. Un curs de 40 hores semipresencial. Les 5 sessions presencials seran els dilluns 14, 21 i 28 d'octubre, 4 i 18 de novembre de 16 h a 20 h. Està dirigit a qualsevol persona interessada en la formació i divulgació matemàtica dins i fora de l'aula i en el treball d'educador en l'àmbit del museus dels matemàtiques. Inclourà des del nivell infantil a adult. Consulta Aquí més informació.

Així mateix, durant tot l'any organitza visites guiades per a escoles a l'exposició permanent.

Tecnologia per a tothom al Citilab

I altre espai d'innovació tecnològica, únic a la comarca, el Citilab ofereix durant tot l'any formació en tecnologies per a totes les edats. Durant el mes d'octubre s'han iniciat un gran ventall de formacions sobre tecnologia a nivell usuari, robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino, programació d'aplicacions de dispositius mòbils amb AppInventor i espais d'autoaprenentatge en els àmbits de programació, maker i media dirigides a tots els públics: per a totes les edats i coneixements.

WEB MMACA
WEB CITILAB