Ràdio Cornellà engega una nova temporada

L'emissora municipal Ràdio Cornellà ha engegat ja la 38a temporada amb nous programes i més activitats. Ràdio Cornellà fa una àmplia cobertura de l'activitat que realitzen les entitats i col•lectius de la ciutat a través dels seus programes informatius, des dels butlletins horaris, l'informatiu diari "Cornellà Notícies", el programa diari "L'Entrevista", el programa esportiu "L'Esport al punt" o el programa de debat "Les Veus de la ciutat".


Ràdio Cornellà és un gran aparador de tot el que passa a la ciutat i dóna veu a col•lectius i entitats de tota mena. Més d'una cinquantena de persones col•laboren actualment en la programació de la ràdio i fan possible 35 programes de temàtica diversa. Prop de 300 alumnes de primària i secundària de centres educatius de Cornellà visiten cada any l'emissora municipal i realitzen un taller on preparen el seu propi programa de ràdio.


Si vols escoltar la ràdio des del telèfon mòbil disposen d'una APP gratuïta per a IOS i Android i un nou sistema de podcast on es poden tornar a escoltar tots els programes de la temporada a www.radiocornella.cat.

Ràdio Cornellà