Alimentar-se sa i estar en forma amb el programa Vine a fer Esport Salut!

Departament d'Esports

Fer dieta saludable o apuntar-se a fer esport són activitats per portar una vida més sana i  el programa municipal Vine a Fer Esport Salut! és una alternativa per portar-ho a terme en qualsevol moment de l'any.

Amb aquest programa trobareu una activitat gairebé per a cada dia, variades i amb diferents nivells de dificultat, només heu de valorar quina és la més adient en funció de la vostra condició física, interès o les ganes d'experimentar noves modalitats. No requereixen inscripció prèvia: caminades, masterclass, circuits esportius, entrenament de running, iniciació a la piscina... Són propostes dirigides per monitors especialitzats i totalment gratuïtes programades des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, perquè qualsevol persona les pugui realitzar.

A més, regularment s'organitzen tallers d'alimentació saludable per a informar sobre hàbits alimentaris per a una vida sana. El pròxim taller d'alimentació saludable és dijous 17 d'octubre, a les 19 hores, al Centre Cívic Sant Ildefons. Aquest taller sí requereix inscripcions per tenir un aforament limitat, cal trucar al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1797) o al correu vroldanv@aj-cornella.cat.

 

  Més informació
  PROGRAMACIÓ SETEMBRE-DESEMBRE 2019