S'obre la convocatòria Cornellà Open Future 2020

Els emprenedors que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se a la convocatòria del Cornellà Open Future 2020, ja que el termini per a optar a la selecció finalitza el pròxim 31 d'octubre.
Les idees o projectes seleccionats en aquesta quarta edició tornaran gaudir del programa d'incubació amb assessoria i formació continuada i amb accés al hub de crowdworking 'La Piràmide', situat en el Viver d'Empreses Procornellà (c. Joan Fernández, 3).

El programa d'acceleració d'idees, promogut per Telefónica i Procornellà, entre altres, manté l'estructura de convocatòries anteriors, dividida en tres fases. La fase 1 (entre gener i abril de 2020), té per objectiu la validació de la idea i la definició del model de negoci. La fase 2 se centra en validar el model de negoci i la fase 3 té com a objectiu la sortida al mercat.

La convocatòria de 2020 del Cornellà Open Future està inclosa en un programa global d'ajuda a la innovació convocat per la plataforma 'mare', Telefónica Open Future. El hub La Piràmide és un dels set hubs d'innovació i emprenedoria de tota Espanya participants.

La multinacional Telefònica i tots els socis públics i privats busquen startups que transformin l'ecosistema empresarial local, amb solucions innovadores vinculades a tecnologies de base digital i escalable: per exemple, en àmbits com gaming, logística, sostenibilitat ambiental, Smart Cities, Blockchain, Ciberseguretat, Realitat Virtual, Intel•ligència Artificial, Big Data o Computer Vision.

Més informació