Les biblioteques omplen el nostre univers de lectures i imaginació

Les biblioteques municipals de Cornellà estan a ple rendiment amb un programa mensual que supera la cinquantena de propostes vinculades a la promoció de la lectura per a tots els públics. Contacontes, clubs de lectura, tallers, projeccions de pel·lícules, exposicions, presentacions de llibres, el bibliolab o novetats com la lectura amb gossos, o les ‘converses en anglès' són part de les iniciatives. La Xarxa de Biblioteques la componen actualment la Central, la Marta Mara i la de Sant Ildefons, que s'incrementarà a cinc quan entrin en funcionament les dels barris de Fontsanta-Fatjó i Almeda que estan en construcció.


Joves i adults
La segona quinzena d'octubre el ventall de propostes és ampli. Tots els dimarts a la biblioteca Central (19h) hi ha grups de conversa en anglès amb una professora actuant de moderadora. El dijous, 17 d'octubre (18h) hi haurà una sessió de cinema a la Marta Mata, amb la projecció de "La senyora Miniver'. En la de Sant Ildefons, tots els primers dimarts de mes s'ofereix un club de debat per a parlar de temes d'actualitat i un club de lectura. El pròxim 25 d'octubre hi haurà la presentació del llibre "Lucía i el repòs de les paraules' de Pepa Fraile (19h), entre altres.


Formant a joves lectors

Una gran franja horària d'activitats està protagonitzades per les dedicades als nens i joves per a impulsar i promoure el gust per la lectura. Per a aquest mes d'octubre abunden les hores del conte habituals (18h) en les tres biblioteques en dies diferents (consultar l'agenda) o les activitats dels dissabtes al matí (dissabtes familiars), laboratoris, tallers, audicions i exposicions completen l'univers de propostes que complementen tot el servei habitual de les biblioteques de préstec, lectura o consulta i serveis de wi-fi, aules de lectura i estudi.
Les biblioteques de Cornellà són també un espai de trobada i convivència on es fomenta la cohesió ciutadana i es treballa en col·laboració amb altres agents educatius, culturals i socials de la ciutat.

HORARIS HABITUALS
Biblioteca Central
• de dimecres a dissabte de 10 h a 14 h
• de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h
Biblioteca Marta Mata + Biblioteca Sant Ildefons
• dimarts i dissabtes de 10 h a 14 h
• de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h

WEB DE LA XARXA DE BIBLIOTEQUES