La Quinzena Rosa commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

El Dia mundial contra el càncer de mama, que se celebra el 19 d’octubre, es commemora a Cornellà amb diverses activitats durant les properes setmanes dedicada a difondre informació i sensibilitzar la població sobre la necessitat d’investigar sobre aquesta malaltia, conscienciar les dones que es facin revisions per a la seva detecció precoç i solidaritzar-se amb aquelles  que estan lluitat contra aquesta malaltia.

El mateix dissabte 19 hi haurà instal·lades taules informatives amb el lema “La teva lluita és la meva lluita”, en espais com l’entrada del mercat Centre, el mercat de Sant Ildefons, el camp del RCDE Espanyol o El Corte Inglés. També s’organitza la sisena edició del Pink Zumba, al Parc Esportiu, i un concert de cordes i el grup Vozes que tindrà com a escenari la sala Àgora del Museu Agbar de les Aigües.

El diumenge 20 d’octubre, a la plaça dels Enamorats, es presentarà la tercera edició del projecte ‘Toca-te-les’: una mostra fotogràfica en què cada any, dones de Cornellà hi participen de manera desinteressada, i aquesta vegada amb el lema ‘La sororitat i germanor entre dones: juntes contra el càncer’. El mateix dia al vespre té lloc el III Festival de Microteatre a l’Auditori de Sant Ildefons, on també hi haurà una taula informativa, i el dilluns 21 una xerrada al CIRD versarà sobre el tema ‘Alimentació saludable’.

#pinkzumbaPELL2019

El PELL i el Complex Can Mercader organitzen el VI Pink Zumba contra el Càncer de Mama, una Masterclass de Zumba oberta a tothom, que tindrà lloc al pavelló del Parc Esportiu Llobregat el dissabte 19 d’octubre a les 12h.
Tothom hi pot participar i portar-hi els seus familiars i amistats. Serà més d’una hora de zumba (activitat cardiovascular amb música llatina i internacional), ballant al pavelló del PELL per gaudir i fer activitat física per una bona causa: la lluita contra el càncer de mama. L’únic requisit és portar una samarreta o mocador de color rosa el dia de la masterclass i fer un donatiu a favor de l’AECC.

  Descarrega la programació completa