LES NITS INSÒMNIA ARRIBEN L'ÚLTIM CAP DE SETMANA D'OCTUBRE

El programa d'oci nocturn alternatiu NITS INSÒMNIA torna per finalitzar la seva edició número 12. Durant l'últim cap de setmana d'Octubre i tot el mes de Novembre, els divendres i dissabtes per la nit els joves de 16 a 35 anys podran gaudir d'activitats gratuïtes que fomenten un altre tipus d'oci.

Les Nits comencen amb un visionat de pel·lícules de por CINEMA, POR I CRISPETES, el divendres 25 i NIT POPURRI, una nit multitaller on es farà cuina vegana amb alvocat, defensa personal, sushi i maquillatge el dissabte 26 d'Octubre. Més endavant també tindrem activitats amb un caire més lúdic, com TORNEIG DE MAGIC, GROUP GAMES & PIZZA, un QUIZ SHOW SERIES on has de respondre preguntes de les teves sèries favorites o un CREEPY ROOM ESCAPE. No faltaran les activitats esportives, en aquesta ocasió un TORNEIG DE FÚTBOL i a més, activitats més tècniques com un TALLER DJ, o relacionals com el CRAJMASUTRA.

                                                    

Totes les activitats són GRATIS i només cal fer una inscripció prèvia que podeu fer sense anar més lluny aquí mateix.

NITS INSÒMNIA és un projecte del Departament de Joventut, però habitualment tenim col·laboracions, d'altres departament de l'ajuntament o entitats de dins i fora del municipi.

Si teniu cap més dubte us podeu posar en contacte amb el correu trailer@aj-cornella.cat

@nitsinsomnia