El darrer cap de setmana de Tot Esperant Pallassos porta un cabaret a davant de l’Ajuntament

La programació Tot Esperant Pallassos culmina aquest cap de setmana, amb propostes a diversos espais de la ciutat entre les quals destaca el cabaret de pallasses que tindrà lloc a la plaça de Francesc Macià, el dissabte 26 d’octubre a les 17 hores.

A l’espectacle hi participaran Marta Sitjà, Black and Blue, Marta Ranyer, Las Gallegas, Fanny Giraud, La Churry, Ramiro Vergaz, i l’acompanyament de Wild Dixie Boys.

La programació Tot Esperant Pallassos es realitza els anys imparells entre una edició i una altra del Festival Internacional de Pallassos ‘Memorial Charlie Rivel’, que Cornellà organitza els anys parells.

Diumenge 27 d'octubre, activitats a tota la ciutat

Rambla Anselm Clavé i Plaça d’Europa, 11 h
TALLERS DE CIRC
A càrrec de Kanaya Circ.

Plaça d’Europa
13 h
L’ATRACCIÓ
(Cia. La Intrèpida)

Pl. de Francesc Macià
13 h
LA TROUPE MALABÓ
(Oniricus)

Auditori de Sant Ildefons
18 h (entrada 5,10 €)
THE CRAZY MOZARTS
(Mundo Costrini)

Troba la teva activitat preferida amb el Què Fer a Cornellà!

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà