Resultats de les eleccions generals del 10 de novembre

El diumenge 10 de novembre se celebraven les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat espanyols. Un total de 62.934 veïns i veïnes de Cornellà estaven cridats a les urnes. La participació ha estat finalment del 72,61%, així que ha disminuït cinc punts respecte a les eleccions generals del mes d'abril.

El partit més votat a Cornellà ha estat el PSC, amb el 33,75% dels vots. El segueixen En Comú-Podem, amb el 20,13%; ERC, amb el 12,96% dels vots, el PP amb el 8,39%, Ciutadans amb el 7,45% i Vox amb el 7,05%. La resta de candidatures estan per sota del 5% del vot vàlid.

Des de la web municipal podeu consultar els resultats provisionals al nostre municipi, per districtes i per candidatures presentades al Congrés, així com els resultats per al Senat.

L'Ajuntament de Cornellà també ofereix a la pàgina eleccions.cornella.cat una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979.

Cornellà està dividida en sis districtes censals, on es distribueixen un total de 17 col·legis electorals. El Districte 1 està format pels barris Centre i Riera; el Districte 2 correspon a Almeda; el tercer pertany al Pedró i Fontsanta; el Districte 4 inclou la Gavarra i Lindavista; el cinquè equival a Sant Ildefons Oest i el Districte 6, a Sant Ildefons Est.

  Web 'Elecciones Generales 2019' (enllaç extern)
  eleccions.cornella.cat