Can Millars rep el premi Piscina & Wellness Barcelona 2019

La piscina de Can Millars de Cornellà ha rebut el guardó en la categoria de piscina rehabilitada en els premis Piscina & Wellness Barcelona 2019, un certamen organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Professionals de l'Sector Piscines (ASOFAP). Can Millars va ser remodelada fa un any amb l'objecte de millorar la funcionalitat i l'accessibilitat de les instal·lacions, fent-les més polivalents i capaços de donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes de Cornellà.

La transformació més important va ser canviar el nivell d'accés a l'edifici i situar una planta més amunt, a la cota de la plaça per la qual s'accedeix, i millorar l'exterior per oferir un entorn més agradable. Mentre que a l'interior es va realitzar una reforma integral de les instal·lacions i es va ampliar el nombre i la forma de les piscines: una de natació, una per a activitats dirigides i una altra per a nadons. Aquesta distribució permet la combinació simultània de tres usos: l'esportiu, el lúdic i l'exclusiu per a públics amb necessitats específiques.

A més, es va ampliar la zona de vestidors i dutxes i es va incorporar una zona de banys de vapor i un ascensor, per garantir l'accés a l'espai a tota la ciutadania, juntament amb altres millores tècniques com la renovació de l'circuit hidràulic i el sistema de filtració permetent una despesa d'aigua menor, i la millora de la ventilació i de el sistema de producció amb panells solars.

  Nota de premsa (AMB)