Oberta la convocatòria perquè la ciutadania pugui participar al Consell de Ciutat

Cinc ciutadans o ciutadanes de Cornellà podran formar part del Consell de Ciutat, juntament amb altres persones, i participar en l’estudi, el debat i l’assessorament de les grans línies de la política municipal. Amb la constitució del nou ajuntament, també es fa necessària la renovació dels membres del Consell per a aquest mandat 2019-2023.

El Consell és un òrgan consultiu format per un grup de persones escollides de forma diversa, per tal de  garantir la màxima pluralitat i sensibilitat social: membres del consistori, d’entitats i institucions, membres dels diferents consells sectorials… Qualsevol cornellanenc o cornellanenca podrà sol·licitar participar a la convocatòria pública oberta per escollir de forma aleatòria fins a 5 persones, només caldrà ser major d’edat i estar inscrit al padró municipal d’habitants.

El termini de presentació de sol·licituds es del dia 11 de novembre de 2019 al dia 13 de gener de 2020, ambdós inclosos. Les sol·licituds s’hauran de dirigir al Registre General de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, presencialment o telemàticament (si es disposa de signatura electrònica).

 

 

Consulta les bases de la convocatòria

 

Web del Consell de Ciutat