Artistes de Cornellà i música de tots els estils als carrers de la ciutat

Departament de Cultura

Torna el Festival de Música de Prop, una iniciativa per acostar la cultura musical al carrer i actuar com a plataforma per a grups i joves talents. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, el Festival acull formacions musicals de diferents estils que repassaran ritmes de tot el món i de totes les èpoques, totes a l’aire lliure i gratuïtes, del 15 al 24 de novembre.

Aquesta setmana destaquen les propostes de l'Espai Musical Estació de la Renfe, a la plaça de l'Estació, amb músics de Cornellà les tardes de dimecres (concert de guitarres i Jasel), dijous (Leia) i divendres (finalistes de La Veu de Cornellà).

Però durant el cap de setmana hi ha moltes més propostes, des del concert doble de les escoles de música de Cornellà i d'Esplugues, al pop-rock, grups de versions, a cappella i cantautors, i jocs d'experimentació musical, entre altres.

  Consulta a l’agenda totes les activitats del Festival de Música de Prop 2019
  Descarrega la programació del Festival de Música de Prop 2019

Troba la teva activitat preferida amb el Què Fer a Cornellà!

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà