Pacificació del trànsit a la carretera del Prat

Cornellà Natura

El tram inicial de la carretera del Prat, entre el passeig dels Ferrocarrils Catalans i el carrer Francesc Layret, està restringit al trànsit de vehicles cada cap de setmana, concretament des de les 20.00 hores del divendres fins a les 24.00 hores del diumenge i els dies festius, amb la voluntat de reduir i pacificar el trànsit de la zona.

L'acció s'integra dins del conjunt d'actuacions dutes a terme últimament en el barri Riera, emmarcada en el projecte Cornellà Natura, com l'ampliació i adequació dels espais per a vianants, la zona verda gratuïta per a facilitar l'aparcament dels veïns i la construcció d'una rotonda en l'avinguda Baix Llobregat. Totes elles encaminades a oferir un entorn més amable i millorar la mobilitat en aquest punt que registra una gran afluència de persones per la proximitat d'equipaments esportius, educatius i del centre comercial.

Només els veïns i veïnes i els comerciants del tram comprès en la zona verda del plànol adjunt hi podran accedir amb els seus vehicles si estan autoritzats, incloent les motos. L’accés estarà senyalitzat i controlat per una càmera des de la rotonda del passeig dels FFCC en sentit mar. Per demanar l’autorització han d’adreçar-se a la seu de la Guàrdia Urbana (c. Rubió i Ors 65) en horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i inscriure’s al registre.