Els llums de Nadal s'encendran a partir d'aquest dijous a Cornellà

Departament de Comerç i Turisme

El dijous 28 de novembre es farà l’encesa oficial dels llums de Nadal. Però la il·luminació nadalenca de Cornellà necessita d’una energia molt especial… i espacial… per poder-la posar en marxa. Així doncs, cal l’ajuda dels més petits de la ciutat per poder generar energia suficient i encendre tots els llums de la ciutat.

Per participar-hi, cal ser a la plaça de Catalunya a partir de les 17.30 hores. Els infants podran participar en un taller per fabricar la font d’energia, seguit d’un espectacle de llums i percussió. Una mica més tard de les 19 hores, culminarà la tarda amb l’encesa col·lectiva dels llums de Nadal de Cornellà.

Bústies, arbres dels desitjos i Maginets de llum

No faltarà la música i l’animació per gaudir del moment màgic en què Cornellà començarà a brillar amb llums sostenibles i de baix consum fins a la nit de Reis, gràcies a la col·laboració dels comerços i paradistes dels mercats municipals associats a Cornellà Compra a Casa. Com a novetat, tindrem més carrers guarnits: s’han ampliat els llums de Nadal des de l’Ajuntament, per l’avinguda del Parc, fins a la plaça de Catalunya, i des d’allà, per l’avinguda de Sant Ildefons, fins al mercat.

També hi haurà les figures il·luminades habituals com el Mag Maginet, les 16 bústies del Mag Maginet i l’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya… A més, trobareu personatges nous com un osset Teddy interactiu, i d’altres elements repartits per tots els barris. Així mateix, des d'aquesta setmana també hi haurà els Arbres dels Desitjos de la Fada Ondina, en set localitzacions diferents: segur que en teniu un ben a prop!

  AGENDA D'ACTIVITATS DE NADAL I REIS 2019/2020