Últimes activitats de Còmics i de Nits Insòmnia!

Departament de Joventut

Novembre està carregat d'activitats per a joves! Culturals, formatives, divertides... de tot per triar i remenar. Per una banda, la Mostra del Còmic: multitud de propostes, principalment exposicions, però també tallers i activitats en centres cívics, instituts, biblioteques, mercats, etc. Aprofiteu les últimes activitats, aquesta setmana conclouen la majoria d'exposicions!

Exposició del 35è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”
Del 8 de novembre a l’1 de desembre
Castell de Cornellà

El Castell acull, com és tradicional, l’exposició dels guanyadors del Concurs de Còmics d’aquest any i el Racó de l'Ivà. El Concurs, que compta amb un important reconeixement nacional, ha passat de premiar dos a tres categories d’edat per a fomentar la participació dels més joves. Ha augmentat la participació d’autors locals i també destaca l’alta participació femenina.

Exposició “Mata-Hari i altres dones valentes” de Marika Vila.
Del 7 al 29 de novembre
Espai d'Art Moritz

Exposició dedicada a Marika Vila, una dibuixant que es va iniciar en el món dels còmics… quan les dones no es dedicaven a aquestes coses. Ella, i unes poques dones més, es van obrir camí en un àmbit minoritari i masculí.

Visions de la Guerra Civil en Còmic
Del 3 de novembre al 15 de desembre
Museu Palau Mercader

Els autors de novel·les gràfiques Josep Salvia (“Cisco: una guerra, un país, un home”), Pablo Durá i Carlos Esquembre (“La brigada Lincoln”) i Fernando Llor i Rafael Vargas (“La peça”) presenten la seva visió d'alguns episodis significatius i excepcionals de la Guerra Civil espanyola, en el 80 aniversari de la seva finalització.

Consulta a l’agenda les activitats de la Mostra del Còmic 2019
Facebook: ComicsCornella

Nits Insòmnia

També acaba aquesta setmana l'edició de tardor de les Nits Insòmnia, oci nocturn saludable per a joves. Les dues últimes cites: una jornada de Group Games & Pizza divendres al CRAJ, i una sessió de Crajmasutra, per a majors de 18 anys, la nit de dissabte. Més informació.