Presentació del nou conte de la Nit de Reis per als infants de Cornellà

Departament de Cultura

Queda menys d'un mes per a la nit més màgica de l'any! I Cornellà la prepara amb especial dedicació. Aquesta setmana, una cita molt especial: el dimecres 11 de desembre, es presenta al Castell de Cornellà (18.00 hores), el conte de la Nit de Reis 2020: 'Un dibuix misteriós'. Les autores del conte d'aquest any són Júlia Tardà Fermández (text) i Carole Edet (il·lustracions). 

El conte es distribueix aquest dies entre els alumnes d'educació infantil i primària de la ciutat, i la fada Ondina en persona visita les aules, per proposar als més petits activitats vinculades a la preparació del Campament Oriental, on el Mag Maginet plantarà la seva tenda de l'1 al 4 de gener de 2020, i la màgica arribada dels Reis.

El conte d'aquest any se suma a la col·lecció que fa més de trenta anys que s'edita a la nostra ciutat, per posar més màgia a les festes nadalenques, i fomentar la lectura entre els més petits, en un llibre que a més poden acolorir al seu gust. Si voleu veure tots els anteriors, a la web municipal estan recollits tots el contes de la Nit de Reis des de l'any 1985, podeu llegir-ne fragments, veure'ls a l'ordinador, o fins i tot descarregar-los.

 

  CONTE DE LA NIT DE REIS 2020
  Altres contes de la Nit de Reis