El periodista i escriptor Juan Luis Cebrián acomiada el Cornellà Creació de 2019

El món es troba immers en una evolució vertiginosa cap a noves formes de ser, de fer i de conviure. Com en l'era dels grans descobriments la realitat està plena de perills, però també, i sobretot, d'oportunitats. Aquestes afirmacions són part de les reflexions a les quals Juan Luis Cebrián ens convidarà el proper divendres, 13 de desembre en el que serà el darrer acte de la desena edició del Cornellà Creació Fòrum. President d’Honor de El País i acadèmic de la Lengua des de 1996, Cebrián és tot un líder d’opinió en Espanya i Amèrica Llatina. L’acte comptarà amb la intervenció del CEO de la biofarmacèutica Oryzon, Carlos Buesa, en qualitat de presentador.

Juan Luis Cebrián és el director fundador del diari El País i va estar al capdavant des dels seus inicis fins novembre de 1988 quan el van nomenar editor del diari, conseller delegat del mateix i del Grup Prisa. Compta amb una  dilatada experiència com a articulista  i com a autor de llibres sobre periodisme i sociologia política sent guardonat en nombroses ocasions. 

Cornellà Creació Fòrum és una plataforma de debat nascuda el desembre de 2009, una iniciativa emparada per l’Ajuntament de Cornellà i que des del començament va comptar amb el suport d’empreses de primer nivell. Un projecte que, deu anys després, manté viu el seu esperit, posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional.

 

  Inscripcions
  www.cornellacreacio.cat