Aquest cap de setmana torna la Fira de Santa Llúcia a Cornellà

Departament de Cultura

Els dies 14 i 15 de desembre Cornellà celebra la VIII Fira de Santa Llúcia, amb prop de 150 llocs nadalencs situats a les rodalies de la plaça de l'Església, plaça dels Enamorats i la Rambla d'Anselm Clavé. Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'entitat Crear Cornellà i que compta amb la col·laboració de comerciants i artesans de la ciutat, els quals oferiran al visitant una gran varietat de productes, des artesania, joguines, flors, arbres i  ornaments típics de aquestes dates, fins a serveis de restauració i degustació.

La Fira obrirà el dissabte de les 18 fins a les 21 hores, i el diumenge de 10 a 20 h. En tot moment hi haurà animació i activitats culturals de la mà d'entitats de la ciutat, així com una zona infantil i diversos circuits per realitzar activitats esportives (mini-Kàrting, bàsquet, futbol). Podrem veure les actuacions dels Geganters de Foment de Cultura, sardanes, etc.

Durant aquests dies s'intensificarà la seguretat en aquesta zona i es restringirà el pas de vehicles des de les 8 hores del dia 14 fins a les 24 hores del dia 15 en un tram de la carretera d'Esplugues, la Rambla i el carrer Mn. Jaume Rafanell. La Fira es consolida com una cita amb la tradició i la cultura popular que reuneix cada any al voltant de 4.000 visitants.