El comerç de proximitat, qualitat i confiança per a les compres de Nadal

Departament de Comerç i Turisme

La il·lusió del Nadal torna als carrers de Cornellà amb activitats de dinamització, personatges itinerants i diverses figures decoratives, per impulsar les compres nadalenques en els diferents establiments comercials del municipi, i així afavorir i dinamitzar l'economia local. Estem en l'època de més activitat comercial, per això és important fer servir el sentit comú i comprar amb responsabilitat. Apostar per la proximitat és garantia de qualitat, varietat, confiança i atenció personalitzada.

A més, cada any els comerciants i paradistes dels mercats de l'associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l'Ajuntament en la decoració nadalenca que des el 28 de novembre llueix a les carrers de la ciutat. En aquesta ocasió s'ha ampliat la il·luminació al llarg de l'avinguda de el Parc i l'avinguda de Sant Ildefons, com sempre amb bombetes sostenibles i de baix consum.

Animació nadalenca

Fins al 4 de gener, per fomentar la cohesió social del comerç de proximitat, al voltant de les 12.00 del migdia i a la tarda a les 17.30 hores, podreu trobar diverses sorpreses en els principals eixos comercials i mercats de la ciutat: animació musical, un tricicle, una locomotora, animals itinerants, fins i tot un elefant gegant amb patges reials que repartiran caramels.

Aquesta setmana trobareu sorpreses el dilluns a la tarda a la zona comercial Miranda-Delícies-Bonestar, el divendres 27 al matí (el Pedró i Mercat Marsans), divendres 27 a la tarda (zona Campfaso-Dr. Ferran, barri Pedró i Mercat Centre-Rubió i Ors), i dissabte 28 al matí (Mercat Sant Ildefons-Pl. Pilar, zona Campfaso-Miranda, barri Almeda i Mercat Centre-Rubió i Ors).

A més, per tota la ciutat hi haurà gran varietat d'elements decoratius il·luminats amb els que podreu fer-vos divertides fotos i interactuar, sempre posant atenció per no causar danys en les figures i que les puguem gaudir moltes més anys. Tornen el Mag Maginet i les seves bústies, els arbres dels desitjos, les boles de Nadal, el ren, la marmota... juntament amb un pingüí, un ós patinador i un osset Teddy interactiu, entre altres.

Dies amb horaris especials d'obertura dels mercats municipals

             
DIA   Mercat Sant Ildefons   Mercat Centre   Mercat Marsans
Dilluns 23 de desembre   Tot el dia
  Tot el dia   Tot el dia
Dimarts 24 de desembre   Fins a les 16.00 h
  Fins a les 16.00 h   Fins a les 16.00 h
Dilluns 30 de desembre    8.00 - 14.00 h
  Tot el dia   8.00 - 14.00 h
Dimarts 31 de desembre    8.00 - 14.30 h
  8.00 -16.00 h   8.00 - 14.00 h