Obren de nou les aules d'estudi per facilitar als joves preparar els exàmens

Departament de Joventut

Si heu de combinar els àpats de Nadal amb els apunts perquè teniu exàmens en començar l'any, necessiteu connectar-vos a Internet o treballar amb més concentració, no patiu perquè a partir del 20 de desembre i fins al 9 de febrer ja teniu obertes les aules d'estudi municipals.

Preneu nota de tres qüestions importants: primer, per causa d'unes obres, l'aula de la biblioteca Sant Ildefons es trasllada provisionalment al Centre Cívic Sant Ildefons (c. Gerdera s/núm.), amb el mateix horari; segon, s'ha habilitat una nova aula al CRAJ (c. Mossèn Andreu 17) que obrirà de dilluns a dijous, de 21.15 a 24 hores; i tercer, que el dia de la cavalcada de Reis, el 5 de gener, les aules tancaran a la tarda.

Recordeu que, a més de les quatre aules que obren especialment durant els períodes d'exàmens (biblioteca Marta Mata, Sant Ildefons, Centre Cultural Joan García-Nieto i CRAJ), podreu continuar fent ús de l'aula del Citilab, que obre tots els dies de l'any, i en horari de 24 hores, en el marc d'aquest projecte de suport als estudiants, que funciona a la ciutat des de l'any 2000, i per les quals passen cada any prop de tres mil estudiants.

 

Consulteu els horaris de les Aules d'Estudi

  Web del Citilab