Descobreix un univers ple de sorpreses al Campament Oriental del Mag Maginet

Departament de Cultura

Ja queda menys per a la Nit de Reis! Què us sembla si mentrestant fem una visita al Campament Oriental on el  Mag Maginet ens desvetllarà el secret més ben guardat: com arriben els Tres Reis d'Orient a Cornellà?

De l'1 al 4 de gener el parc de Can Mercader es converteix en un autèntic campament oriental amb molta animació: malabars, danses, tallers infantils, berenars solidaris, mostra d'oficis artesans, parades solidàries, espectacles itinerants.... l'element màgic i la visita a la carpa del Mag Maginet!

El Mag Maginet viu a Cornellà des de fa 300 anys, concretament a la Torre de la Miranda, i el seu paper és recollir les cartes dels infants del municipi per lliurar-la als Reis, a qui guiarà fins a la ciutat la tarda del 5 de gener. També l'acompanya la Fada Ondina per ajudar-lo amb els preparatius de l'esdeveniment més important de l'any.

CAMPAMENT ORIENTAL
Lloc: Parc de Can Mercader
Dies: 1, 2, 3 i 4 de gener
Horari: 17.30 a 21 hores
Entrada gratuïta

  AGENDA D'ACTIVITATS DE NADAL I REIS 2019/2020
     

La nit més màgica de l’any comença al parc del Canal de la Infanta

Tot a punt per celebrar una de les nits més màgiques de l'any. Enguany, l'arribada dels Reis d'Orient a Cornellà torna a ser al parc del Canal de la Infanta, el diumenge 5 de gener a partir de les 18.00 hores. Un esdeveniment ple d'expectació perquè mai se sap com arribaran i amb què ens sorprendran aquesta vegada!

Els nens i nens que visitin aquests dies el Campament Oriental i entrin a la carpa del Mag Maginet, seran els primers en conèixer aquest secret tan ben guardat. Així que, ja ho sabeu, haureu d'estar molt atents a les indicacions del Mag Maginet per fer visible "l'element màgic" i indicar el camí als nostres Reis.

 

  RECORREGUT DE LA CAVALCADA DE REIS 2020