Troba la teva activitat preferida amb el Què Fer a Cornellà!

Encetem amb l'any 2020 les noves programacions d'oci i cultura de la ciutat: Cornellà Escènica, Cultura en Família, les activitats de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, activitats de difusió del patrimoni cultural, la programació Vine a fer Esport-Salut… La majoria de propostes són gratuïtes, i per als espectacles de sala, teniu importants descomptes si compreu la vostra entrada anticipada.

Podeu seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web www.queferacornella.cat, el seu butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà

Cornellà al Dia

La ciutat és plena diàriament d'esdeveniments i activitats de tota mena i per a tots els públics. La web municipal actualitza de forma regular totes elles en una completa agenda que engloba des d'activitats culturals, socials o esportives fins a presentacions de llibres, xerrades, actes organitzats per entitats, etc.

Si voleu rebre dues vegades per setmana a la vostra bústia electrònica informació amb tota aquesta agenda i notícies de Cornellà només heu d'omplir aquest formulari d'alta i els dilluns i els divendres estareu informats  puntualment de tot el que passa a la ciutat.

  Subscriu-te al CORNELLÀ AL DIA
  LA SETMANA (Agenda web municipal)