Participa al Concurs de Comparses de Carnaval 2020 de Cornellà

S’obre el període d’inscripció per a participar al Gran Cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2020 del dilluns 27 de gener al divendres 14 de febrer (ambdós inclosos).

Per tal de dur-la a terme, al presentar el full d'inscripció (que es pot descarregar a la web municipal http://www.cornella.cat/) al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Pl. de l'Església 1, Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres, pels matins de 8.30 a 14.30 h. i per les tardes de 16.30 a 19.00 h. - atenció només amb cita prèvia http://citaprevia.cornella.cat/). Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 22 de febrer a les 18:00h, al C/Bonestar (alçada de Plaça Catalunya). Les comparses recorreran Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis (recorregut).

Documentació: