Cornellà se suma als 2 dies de dol per les víctimes mortals del ‘Glòria’ a Catalunya

L'Ajuntament de Cornellà se suma als 2 dies de dol decretats per la Generalitat de Catalunya per mostrar el seu condol a les famílies de les quatre víctimes mortals del temporal Glòria de vent i pluja que ha afectat aquesta setmana Catalunya. Per aquest motiu les banderes de la corporació onejaran a mig pal.

Durant aquests dies 434 persones han treballat intensament per fer front a les 359 incidències registrades a la ciutat provocades per la tempesta. Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Bombers, Brigada, el servei de jardineria, el de neteja i el del manteniment del clavegueram han realitzat diferents actuacions per garantir la seguretat i la mobilitat al municipi així com per reestablir l'odre després d'alguns desperfectes. En aquest sentit i de forma preventiva, es van tancar el parc de Can Mercader i del Canal de la Infanta, a més de l'escola Montserrat. També s'ha estat pendent del cabdal del riu Llobregat i s'han tancat els seus accessos.

A la ciutat, a part dels desperfectes materials que s'acabaran de solucionar en els propers dies, només va resultar ferida lleu una persona.